ΝΕΑΣΗΜΑΝΤΙΚΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανέλαβαν επίσημα καθήκοντα ο Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κυθρέας

Πραγματοποιήθηκε χθες, 1η Ιουλίου 2024 στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης «Κυθρέα» η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής του Δ.Σ. Κυθρέας. Ο απερχόμενος Δήμαρχος, δρ Πέτρος Καρεκλάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους διετέλεσαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επί της δημαρχίας του, καθώς και προς τα Οργανωμένα Σύνολα, το προσωπικό και γενικά όλους τους συνεργάτες του Δήμου για την αγαστή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ευχήθηκε σε όλους μια εποικοδομητική θητεία στον κοινό αγώνα που διεξάγουμε για απελευθέρωση κι επιστροφή.

Προς τον απερχόμενο  Δήμαρχο δωρήθηκε μεταξοτυπία του εμβληματικού πίνακα του Κεφαλόβρυσου από τις υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και τιμητική πλακέτα από την Πρόεδρο του Σωματείου «Ελεύθερη Κυθρέα», Ανθή Πέτσα Σαββίδου. Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν επίσης στα απερχόμενα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκο Έλληνα, Μιχάλη Σαλαφώρη, Μιχάλη Παναγή, Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ και Μάριο Ιωάννου.

Στη συνέχεια ο απερχόμενος Δήμαρχος επέδωσε το μετάλλιο στον νέο Δήμαρχο, κ. Μάριο Ζαμπακίδη, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί με αγάπη και ζήλο ώστε η Κυθρέα, η ιστορία της και η πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά να μείνουν ζωντανές στη μνήμη και στην καρδιά των Κυθρεωτών.

Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος παρουσίασε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και η εκδήλωση έκλεισε με σύντομο πρόγραμμα από τη Χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου, κ. Δημήτρη Κωνσταντίνου.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους: Κλεάνθη Καλλή, Αντιδήμαρχο, και Ανδρέα Συμεωνίδη, Μιχάλη Ανδρέου, Αναστάσιο Σαλαφώρη, Σπύρο Χατζηγιακουμή, Γαβριήλ Γαβριήλ, Γεώργιο Νικολαΐδη και Σωτήρη Θεράποντος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.